Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Давайте обговоримо роботу цього сабжа!
Колись я там собі карточку робив - негативу море. Мало того що лише з 4 разу мене направили в потрібнйи мені кабінет так ще й процедура ця зайняла більше ніж півгодини часу.
Хоча можливо вже все змінилося бо це було 4 роки тому.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Ощадбанк винен гроші вкладникам СССР....
Ощадбанк винен гроші вкладникам СССР....
та взагалі то, то Росія винна, так як вона взяла на себе всі зобовязення СССР (ось чому і голод не хочуть геноцидом визнавати), а Ощадбанк лише виконує функції по відшкодуванню.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А мені він нічого поганого не зробив, я так оплачувала рахунки, все мені сподобалося, працівниці вже давно працюють, тому і нема ніяких затримок, і непорозумінь!
Скільки разів не заходила, стільки там черги стоять.
Значить банк працює добре, раз люди туди тянуться, але особисто я надаю перевагу іншому банку
А мені він нічого поганого не зробив, я так оплачувала рахунки, все мені сподобалося, працівниці вже давно працюють, тому і нема ніяких затримок, і непорозумінь!
Катя я так подивлюсь тобі всі заклади в місті подобаються, але чому ти на одинці говориш зовсім інше?
Катя я так подивлюсь тобі всі заклади в місті подобаються, але чому ти на одинці говориш зовсім інше?
Інтим є інтим....при цьому і не таке заспіваєш!
Скільки разів не заходила, стільки там черги стоять.
Значить банк працює добре, раз люди туди тянуться, але особисто я надаю перевагу іншому банку
Черги через те, що більшість, хто користується послугами даного банку не мають змоги користуватися іншими.. бо це є державний банк і державні установи, згідно закону, мусять користуватися ощадним банком.
Є ряд інших банків, але бюджетні організації можуть лише отримувати в них заробітну плату...
Тому і черги... щоб заплатити комунальні послуги чи інші одноразові плати при наданні послуг державними установами приходиться стояти пів дня в черзі.
На рахунок банку цього, я ні тобі ні іншому нічого не говорила.
Не треба клевету розводить.!!!
Супер банк. Мої гроші там лежать
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…
Мне тоже нравится етот банк, мои деньги тоже там лежат...
Мої гроші теж там лежать, правда в рублях і ще з часів СРСР, ще й віддавати ніхто мабуть їх не буде :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Буде!
Я вчора їхала з Рівного і в маршрутці по радіо щось таке передавали, що ЗДАЕТЬСЯ МЕНІ з 8 січня всі вкладники отримаюсь свої гроші, дата може бути не точна, так прислухалася, щоб почути!
ЗДАЕТЬСЯ МЕНІ з 8 січня всі вкладники отримаюсь свої гроші, дата може бути не точна, так прислухалася, щоб почути!
НЕ ВІРЮ!!!
Це просто НЕ Р-Е-А-Л-Ь-Н-О!!!
Валік, ти собі не вір, а так воно і є!
Вчора по радіо передавали!
8-го січня вони можуть лише сказати остаточну суму, яка їм потрібна для повернення боргу по вкладах