Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
то все фігня !!! а мене хтось бачив ?? і чому я відбився від колективу ???
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Я зрозумів лише одне, що всі набралися добре і ніхто толком не пам’ятає чи не хоче поділитися враженнями..
Чудово погуляли ![]()
да ти питання не те задав !!! як би хтось з нас щось памятав би !! то у людей не питали !!!
та хочу сказати що половина іоруму там була ))
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Почну тобі розповідать, а Fat@lista шкода, бо бідний хлопець так нічого і не згадає з суботнього вечора....
А от якщо в мене не було білої гарячки то тебе я бачив в Альфі;)
До речі як я зрозумів на цих вихідних планується збір форумчан.... Мені про це вже навіть думати страшно ![]()
та хочу сказати що половина форуму там була ))
Я все бачив, бо не був пяним. Але буду мовчати, як партизан!!!! Скажу лише одне: столик в кутку Альфи КЛАСНО погуляв....
Ого... це вже цікаво....
Чув, що Сана була в місті...Давайте викладайте матеріали, бажано детально з фотками...
Ні, фоток не треба... Страшно...
Була........
Тю, могла б позвонить, познайомилися б...
Ми були в Альфі та у Теті, але іменинниця десь зникла...... ![]()
Як говориться, є що згадати, але немає чого дітям розповісти
До речі як я зрозумів на цих вихідних планується збір форумчан.... Мені про це вже навіть думати страшно
непереживай, буде як як мінімум тема - “А давайте спробуєм згадати вчорашню форумівку” ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Вот мля анкаголікі. Я в суботу з падаруначгом стояв под тетом в 23. і хоча б одна форумівська заточка мені позвонила б...
Не серьозний підхід до справи ліворучь