Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 16 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 10 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 6 |
| Добре (від 6-9 балів) | 0 |
| Відмінно (10 балів) | 0 |
Про цей магазин можна довго говорити при чому хорошого нічого!!! В магазині завжди тримається “убієний” запах (вонь) , особливо довго тра чекати продавців у відділі солодкого, вони кучкуються усі разом і таке відчуття , що в них немає ніякого бажання підходити!!!
[ Редаговано: 25 Листопад 2007 00:09 by MaraviXer ]Ага, ще морду скривлять, тіпа чё витут совваєтесь.
Нібі то мені тре, зрозуміло чому там завше мало людей
А купити контрацептиви це взагалі жах.... раз пришлося поянювати, що означає “ребристі”.... думав, що пошлю...
про вонь, у них десь там тіпа каналізація протікае постійно, і якщо чесно, дуже боюся там щось купувати.
знайома там купила цукерки (здається шоколадні), то чуть зуби не поламала, представляєте скока вони там пролижали?
Треба повідомити санепідемстанцію чи спілку споживачів...
100% згодна на рахунок запаха! Через нього туди рідко хто заходить,а продавці здичавіли і сердяться....
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Ужос, а не магазин, раз зашёл, больше не хочу!
До речі, у цього магазину і Європи - той самий власник, а сервіс земля і небо....
Ну там штунди працюють, от і обслуговування таке (згадайте “Смак”)
штунди?
перший раз чую...
а ти случайно не одна із них?
штунди?
перший раз чую...
а ти случайно не одна із них?
Вуха іноді мий, то набагато більше почуєш, а якщо ще вмиватися почнеш, то і оченята проріжуться
штунди?
перший раз чую...
а ти случайно не одна із них?Вуха іноді мий, то набагато більше почуєш, а якщо ще вмиватися почнеш, то і оченята проріжуться
І хто тебе так вчив розмовляти з дорослими людьми?
Така дівчинка гарненька, а так розмовляеш
что то девочки опять начинают
дело же вообще-то про Венеру
Сьогодні автоматом туда хотів зайти, але мені кажуть у нас закрито, дивлюсь все там прибирають, і вже тоді згадав що мені ще раніше розповідали що його продали. Ну що ж, якщо зявиться біля мене іще один цікавий дешевий маркет, то я тільки ЗА, думаю і сервіс покращиться.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
сервіс може і покращиться, але аромати (ну якщо хорошу вентиляцію поставлять, як у Далосі), їм не позбутися, тому що там якась калінізація, проривае постійно, і от мусять терпіти!