Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Ваше ставлення до ОС Linux: Всього голосів: 20 |
|
|---|---|
| Позитивне, стоїть у мене на ПК | 4 |
| Позитивне, буду ставити на свій ПК | 6 |
| Позитивне, не буду ставити на свій ПК | 7 |
| Негативне... | 2 |
| А що це таке??? | 1 |
В даній темі ви можете писати про ОС Linux, свої враження чи незадоволення від цієї “операційки”
Главная разница - это цена. ОС Винд Хомка - 400 грн., Линух - до 70 грн за лицензию.
фігасєє а з яких пір лінукс став платним ???
Я відстав від життя??
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Лінукс безкоштовний!!!!!!
Мое ставлення, ну, нормальне, але ставить я його собі не буду!
Плата за лицензионный диск (Если нет возможности качать).
А навіщо ліцензійний, і взагалі навіщо диск.... в неті дистрибютивів Лінукса ВАГОН І МАЛЕНЬКА ТЄЛЄЖКА. Бери будь-який
Я не думаю, що лінукс складе достойну конкуренцію вікнам на офісних та домашніх машинах, лише на серваках
Його можна недумаючи ставити поки як 2 операційку....
Його можна недумаючи ставити поки як 2 операційку....
а цмицл?
Хоча спорити не буду, давно не стикався з цією операційкою, не знаю, що вона зараз собою представляє
Раджу поцікавитися..... Операційка - клас. ![]()
що ж там класного? сумніваюсь, що лінукс має такі ж можливості як вікна ХР
Останні версії дистрибютивів схожі на Вісту, але “з*їдають” менше сиситемних ресурсів....
Лінукс раніше завжди більш позиціїнювався як серверна ОС, або як ОС для професіоналів, а Вінда для домашніх ПК. На сервак страшновато було ставити вінди. Але зараз прикол в тому що Лінукс рветься на домашні ПК, а Вінда на серваки
таке враження що скоро вони поміняються місьцями.
На перший свій домашній комп я поставив АСПЛінукс, і навіть вінди не було. Лише потім вже перейшов знову на вінду.
Зараз за дистрибутивами Лінукса не слідкую, тому хз як там справи. Можливо якось потім і поставлю заради цікавості, собі якийсь із останніх дистрибутивів. Якщо проблем із дровами не буде, то хай живе.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
+++ ? ???????: ??????????????, ????????? ???!!! (?????? ?? ????? ?????? ????? ???? ? ??????? ?? ?????? ?? ????? ???????) - ? ?????? ?????? ?? ???? ???? ?? ????? ?????????? ???, ?????????? ???????? ?? ???? ??????? ??? ? ??????????. ??????? ?????? ?? ??????? ????? ??? ?????-???? ????????.
openSUSE 10.2
3-D Desktop - ?????? ? ????????? ?? ????!!!

??????????? openSUSE ???????? ????? ?? ????? ?????????? ? ??????, ? ????????? ? ????????. ??????? ???????? ???????? SUSE (????????? ? 2004 ???? Novel) ??????????? ? ???? ?????????
Ursus, ти як завжди, ляпнеш - хоч стой хоч падай, для нафіга так погано висловлюватись про тих хто хотів би поставити вісту
і для нах... така графіка, невже буде зручніше працювати? (я про 3Д-десктоп)
Я думаю , що в найближчий рік два гостро стане проблема використання піратського софту і коли вас прижмуть або бабло за вісту і серйозний апгрейд заліза , або лінукс - я думаю ваші думки кардинально зміняться в бік лінукса.............